Gratis de eerste drie hoofdstukken

Vul onderstaand je gegevens in en ontvang de eerste 3 hoofdstukken van mijn boek in je mailbox.

boek in 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd

Daarna ontvang je nog 4 waardevolle mails, uitschrijven kan altijd:-)

Wat anderen van het boek vinden

Wat een waardevol (werk)boek is dit! Ik heb al wel enige ervaring met het maken van een e-mailfunnel. Maar met dit boek naast me, kan ik nu zo mijn e-mail- en salesfunnel verder uitwerken en optimaliseren. Er staan echt handige tips in, die ik nu zo kan toepassen.
Het boek leest makkelijk. Dat is echt fijn! Wat ook duidelijk wordt door dit boek, is hoe je helderheid krijgt in wat je allemaal kunt aanbieden aan je klant, door vanuit een ander oogpunt naar je business te kijken.
Kortom, een superwaardevol boek Jan! Ik ga er mee aan de slag!

Esther Vree

Your Social Eye