Als kleine jongen was ik al bezig om alles uit elkaar te halen, te ontdekken hoe het werkte en het daarna weer succesvol in elkaar zetten.

Dat is eigenlijk wat ik nog steeds doe. Als ik iets nieuws zie wil ik weten hoe het in elkaar zit, hoe het werkt, hoe ik het kan toepassen en of ik het beter kan maken.
Ik kijk vanuit een helicopterview naar dingen maar ook naar ondernemingen en kan als geen ander heel snel bepalen waar de schoen wringt.
Orde in de chaos scheppen en gelijk aanwijzen waar er verbeteringen nodig zijn om alles weer tot een goed lopend geheel te laten functioneren.

Het is een vanzelfsprekendheid zoals ik dat doe. Het maakt niet uit waar ik kom. Zelfs als ik in een winkel kom zie ik gelijk verbeteringen waardoor de winkel beter zou kunnen functioneren en de klanten beter worden bediend.
Dat is namelijk waar het bij mij over gaat. De klant centraal, daar draait alles om. Maar ook als ik met ondernemers praat, coach of ik heb een mentorsessie, ik kijk altijd naar de mens. Ieder mens is uniek en zo ook de ondernemer en de onderneming.
Ik kan dan ook maar moeilijk snappen dat er ondernemers zijn die maar één standaardoplossing hebben voor elke ondernemer. Dat gaat niet werken.

Bij mij is het dus feitelijk altijd maatwerk ook al probeer ik wel zoveel mogelijk met standaard producten te werken.

Mijn naam is Jan Everts, bouwjaar 1964 :-), vader van 4 kinderen en wonend met mijn partner in Valkenburg aan de Geul.
Ik heb diverse leidinggevende functies gehad, maar ben ook als projectmanager door het leven gegaan en heb ook diverse opleidingen gehad op business process management gebied.
Processen analyseren en verbeteren met de klant als middelpunt is mijn passie. Daarnaast heb ik een post HBO coach-opleiding gedaan en zo combineer ik mijn procesinzichten met het coachen van ondernemers.

Sinds 2010 ben ik ondernemer, waarvan een paar jaar als ‘part-time ondernemer’ en sinds 2015 full-time ondernemer.
Sinds 2019 rijd ik ook voor mijn ontspanning en balans gemiddeld twee dagen op de vrachtwagen (trekker oplegger voor de intimi).

Als ActiveCampaign Certified Consultant, Reseller en Partner help ik je graag om jouw onderneming optimaal in te richten om zo meer klant betrokkenheid, (‘customer engagement’ met een mooi Nederlands woord), te genereren.

Daarnaast ben ik co-host van ActiveCampaign Study Halls en moderator van de Officiële Nederlandse Facebookgroep van ActiveCampaign. Kortom, ervaring en betrokkenheid om zo mijn opgedane kennis te kunnen delen.

Wil jij meer weten over ActiveCampaign of wil je juist je onderneming optimaliseren neem dan gerust contact op.
Ik verzorg ook demonstraties en geef verschillende trainingen, ook incompany, op het gebied van marketing automation met behulp van ActiveCampaign.