ActiveCampaign en nieuwe functies

Soms loop je zomaar tegen een geweldig functie aan. Een mooie verrassing van ActiveCampaign. Een waarschuwing ontvangen dat je op het punt staat een andere automatisering op te starten door het toevoegen van een tag. Dit soort simpele dingen maakt het leven in ActiveCampaign land nog beter.
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Kijk daar houd ik nu van. Een meedenkende autoresponder. Een totale verrassing, aangezien ik deze nieuwe functie nergens had gelezen. Maar wel zeer nuttig.

  Tag waarschuwingen

  Ik was bezig met een nieuwe automatisering en voegde een tag toe in de automatisering.
  Na het op akkoord klikken kreeg ik opeens onderstaande melding.

  Een waarschuwing bij een tag toevoegen als die tag een actie gaat uitvoeren

  Kijk daar werd ik nu blij van. Een systeem dat met mij meedenkt. Ik was eerlijk gezegd al vergeten dat die tag (een paar jaar geleden ooit een keer aangemaakt) het startpunt is van een andere automatisering.

  Dat had dus zomaar een reeks van e-mails kunnen opstarten zonder dat ik dat in de gaten had.

  Ik hoor je denken, ‘maar jij hebt toch alles goed op orde?’ Je kent was het het verhaal van het huis van een schilder vast wel. Altijd voor klanten bezig en zelf geen tijd meer om het eigen huis op orde te brengen.

  Nog een andere nieuwe functie

  Eerder was ik ook al tegen nog zo’n handige nieuwe functie aangelopen. Als je namelijk een formulier aanmaakt, kun je gelijk een automatisering activeren op basis van het insturen van dat nieuwe formulier. Die knop vind je tijdens het aanmaken van het formulier rechtsboven in.

  Wat mij betreft hele nuttige nieuwe functies.
  Heb jij nog nieuwe ontdekkingen gedaan? Laat het gerust hieronder weten.

  0 0 stemmen
  Artikel waardering
  boek in 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd
  Mijn boek helpt jou in 10 simpele stappen om jouw e-mailmarketing op orde te brengen.
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Ja, ik wil ook de wekelijkse Maandag ActiveCampaign Tip ontvangen

  0
  Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x