ActiveCampaign contacten opschonen deel 2

In een eerdere tips heb ik je uitgelegd wat je kunt doen om bepaalde handelingen bij te houden, zoals het openen van e-mail, om op basis van die verzamelde informatie je contacten te kunnen opschonen. In deze tip laat ik je zien hoe je dat doet.
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Als je mijn tip hebt gelezen en ingevoerd om contacten te kunnen opschonen “Hoe kun in je ActiveCampaign contact activiteiten bijhouden?” dan volgt hier de instructie om de contacten nu ook daadwerkelijk te gaan opschonen.

  Opschonen kan ook als je niet de bovenstaande tip heb doorgevoerd maar als je de standaard ‘Engagement tagging’ automatiseringen van ActiveCampaign gebruikt.

  Heb je de hulp automatiseringen uit de eerdere tip nog niet ingevoerd, doe dat dan eerst. Dan kun je na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 3 maanden, de handelingen die ik in deze tip beschrijf uitvoeren.

  Als extra laat ik ook nog even snel zien hoe je je lijsten opschoont voor contacten die zich hebben uitgeschreven. Dat kun je eventueel op je gemak nalezen in deze tip.

  In onderstaand video leg ik je uit hoe je dit doet. Volg mijn stappen en daarna heb jij je ActiveCampaign account ook weer opgeschoond.

  Heb je een vraag over dit onderwerp? Stel hem hieronder.

  0 0 stemmen
  Artikel waardering
  boek in 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd
  Mijn boek helpt jou in 10 simpele stappen om jouw e-mailmarketing op orde te brengen.
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Nieuwste
  Oudste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Lidia
  4 jaren geleden

  Geweldig Jan, dank je wel voor de uitleg. Ik kon meteen aan de slag!

  Ja, ik wil ook de wekelijkse Maandag ActiveCampaign Tip ontvangen

  1
  0
  Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x